Alla inlägg den 13 augusti 2011

Av erica - 13 augusti 2011 23:37

hatar det ordet! KOLHYDRATER!! nu när man försöker att inte äta såna så finns dom ju faktiskt överallt... finns dom ju annars också, men innan har jag inte riktigt orkat tänka på dom! men idag blev det vanlig mat... tyvärr, men NU har jag äntligen fått reda på VAR jag kan köpa ett som annat! så nu ska här shoppas på måndag, så ska jag försöka vidare!


idag har jag målat dörrarna här i sovrummet... alltså skåpdörrar! eller började på dem igår, men idag blev dom färdiga!! så nu e dom inne och på plats igen! och nu BETYDLIGT finare! VITA!! bara knopparna som ska spray målas än... sa gubben skulle göra det, men... kan ju ta ett tag innan det lixom går fram  

jag HATAR att spray måla, stanken... man blir ju fan FULL eller nåt... BLÄ!

luktar helt enkelt för starkt...


när skåparna torkade klippte jag gräs... och senn efter det var jag ute på kvälls prommis! MÅSTE ha förlorat kalorier idag!!!! har doonat hela dagen ju!!

VILL SÅ GÄRNA NER I VIKT NU!! genast allra helst...


efter denna dag e jag iaf mega trött   John blund har iaf kastat sand i mina ögon redan... men vill försöka orka kolla färdigt NCIS avsnittet som jag inte orkade kolla färdigt igår... som sagt TRÖTT MÖSSA!!  

hade ju jätte gärna kollat en film... men orkar jag?


imorgon ska jag iaf fortsätta att måla !! så roligt! iaf när man ser resultatet! är en jysk hylla som ska målas imån... och så har jag alla skåparna i Benjamins rum också... om jag orkar! tror nog gubben får hjälpa mej med dom! kanske! är väl nog mera om jag HINNER... 

ska imorgon och tömma loppis också! HOPPAS HOPPAS man sålt mkt!! får pengarna på måndag! då ska jag nog betala kryssningen direkt tror jag!    

Ovido - Quiz & Flashcards